Deze informatie helpt u om een CEASE behandeling succesvol te maken.

 

Met het homeopatisch ontstoren van vaccinaties, medicatie en toxische stoffen is hard werken voor het lichaam en de hersenen. Jarenlang opgebouwde verstoringen moeten weer ongedaan gemaakt worden en een nieuwe gezonde balans moet weer gevonden worden. Allerlei, soms heftige, uitscheidingsreacties kunnen optreden om de toxische stoffen kwijt te raken.
 
Uiteraard is het belangrijk om tijdens dit proces het lichaam/ hersenen niet te belasten met nieuwe schadelijke belastingen. Hiermee zet u het in gang gezette ontstoringsproces weer terug naar nul met alle vervelende gevolgen van dien.
 
  • Stel, als u toch wil vaccineren, deze vaccinaties uit tot na het ontstoren en doe dit in overleg met mij. Zeker als de vaccinaties ontstoord worden geen nieuwe vaccinaties laten geven!
  • Nogmaals: Vaccinaties zijn niet verplicht en zijn niet nodig om gezond te zijn en te blijven.
  • Stel operaties zoals amandelen knippen, buisjes in de oren uit. Waarschijnlijk zijn deze ingrepen niet meer nodig na succsvol ontstoren.
  • Vermijd anti-biotica kuren maar ook paracetamol, neusdruppels of andere pijnstillers.
Zorg wel dat u Vit C inneemt:
Kinderen onder de 3 jaar 1500mg per dag.
Vanaf 3 jaar en volwassenen 3000mg per dag.
Vit C versterkt het immuunsysteem, helpt bij het afvoeren van toxische stoffen, voorkomt infecties.
Neem ook vitamine B complex, zink, magnesium en visolie dagelijks in. Bij visolie gaat het vooral om de omega 3 en 9. 

Sommige kinderen hebben heftige reacties op de ontstoringsmiddelen. Het gebruik van Flor-essence, wordt ook wel Canadian-essence genoemd, zorgt dat het lichaam goed kan reinigen en de heftige reacties verminderen. U moet kiezen voor het kruidenmengsel dat u zelf moet bereiden. U koopt het via internet.