Tarieven & Contact

 SuSanna Oldersma 
 Praktijkadres: 
Zuidpoolsingel 172H 
2408 BR, Alphen a/d Rijn
Tel: (06) 188 28 946 | mail: s.o@ziggo.nl
Ivm met vakantie en nascholing is de praktijk gesloten tot dinsdag 31 Januari. Vanaf 31 januari kunt u mij weer telefonisch of per mail bereiken.
De praktijk ligt op drie minuten loopafstand van het station. Als u met de auto komt is het parkeren op loopafstand van de praktijk gratis. 
U heeft wel een parkeerschijf nodig. Zie ook de routebeschrijving waar u precies kunt parkeren.

De praktijk is van dinsdag  t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend. 

Ik werk niet in het weekeind of 's avonds.

Ik ben telefonisch bereikbaar voor  korte vragen en het maken van afspraken:
Maandag t/m donderdag
 tussen 8.30 en 9.00 uur.

Dinsdag t/m donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Ook kunt u het contactformulier onderaan de pagina gebruiken. 

De tijd van een vergeten of niet nagekomen consult wordt in rekening gebracht. Een consult dat minimaal 24 uur van tevoren tijdens het telefonisch spreekuur of in het weekeind via bijv de voicemail of WhatsApp wordt afgezegd wordt niet in rekening gebracht.

Als u aanvullend verzekerd bent wordt vaak een gedeelte van de behandeling vergoed. Hoe ik omga met uw privacy (AVG) en wat een behandelovereenkomst inhoud kunt u lezen onder de menuknoppen: Privacybeleid/klachtenregeling, cookies en behandelovereenkomst.

Tarieven
Eerste consult (80-90 min) ** €100
Vervolgconsult (50 min) ** €75
Kort of acuut consult (30 min) €45
Kort telefonisch contact tijdens gratis

de behandeling (5 á 10 minuten)

Skype consult   €150
** Als u een consult afspreekt voor 2 kinderen voor dezelfde ontstoring dan is het tweede kind de helft van de prijs. De tijd van het consult blijft wel gelijk.
 
Skype-Consult
Het Skype consult is voor mensen die in het buitenland wonen of bijzonder ver weg wonen zodat naar de praktijk komen geen optie is. 
 
Voor een vlot verloop van het eerste consult is het prettig als u het volgende meeneemt:
  • Een medicijnlijstje meenemen.
  • Een lijstje met (ernstige) ziekten en aandoeningen van uzelf, uw ouders, uw grootouders en andere directe familie voor zover u dat weet.
  • komt u voor uw kind dan ook zo een lijstje van uw kind, u en uw partner + familie van beide kanten.
 
Betaal mogelijkheden
U kunt contant betalen of met uw mobiel gelijk na het consult betalen. Mocht u later over willen maken dan dient de rekening binnen 20 dagen voldaan te worden.
 
Mocht u zonder overleg hierover in gebreke blijven dan ben ik genoodzaakt de vordering uit handen te geven aan de deurwaarder. U bent dan tevens wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd. Deze bedragen minimaal € 40,00 exclusief BTW. De NVKH is aangesloten bij Incass, het incassosysteem van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders.
Ik ben aangesloten bij de NVKH.  Tevens aangesloten bij de RBCZ: nummer 170327R  
 
Contactformulier

 

Ziektekostenverzekerings Check!

Ruim 2 miljoen mensen bezoeken jaarlijks een homeopaat, acupuncturist, natuurgeneeskundige of andere complementaire behandelaar en hebben daar veel baat bij. Natuurlijk weet iedereen dat deze consulten veel langer duren dan de bezoekjes van ±10 minuten aan een reguliere arts. Logischerwijs zijn deze consulten duurder. Toch vergoeden veel verzekeringsmaatschappijen complementaire geneeswijzen alsof het om een regulier artsenbezoek gaat en moet u nog steeds zelf bijbetalen, terwijl u al extra betaalt voor de aanvullende verzekering.

Dus check nu uw polis en kies een andere verzekering als dat nodig is. Stel je eens voor welke invloed twee miljoen mensen hebben op de voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen als zij dit jaar van ziektekostenverzekering wisselen omdat ze een betere vergoeding willen.