Wat zou er gebeuren als je wel zou doen wat je het liefste wil?

Dit is precies waar het om gaat bij Touch of Matrix (TOM). Vrij zijn van beperkende gedachten, ingesleten gewoontes en patronen die je je meestal niet eens meer bewust bent. Ze hebben zich in je hoofd vastgezet en draaien alsmaar , meestal op de achtergrond hun riedeltje af. Die gedachten en gewoontes lijken soms een eigen leven te gaan leiden.

Touch of matrix is een speciale techniek die ik inzet als je last hebt van beperkende gedachten en gewoontes. 

Touch of Matrix is een snelle en fijne manier om die oude en beperkende programma’s die jij op je 'harde schijf' hebt staan op te schonen zodat je de stap gaat maken om te doen wat je wel wil.

Met Touch of Matrix werk je op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dat maakt de methode zo krachtig omdat je alle niveaus tegelijk aanpakt.

Touch of Matrix werkt snel, je kunt in één sessie van ongeveer 5 kwartier veel meer opruimen en her-programmeren dan je denkt. En dat gaat in de gemiddeld 1 á 3 vervolg sessies nog sneller.

En heel belangrijk bij Touch of Matrix: we zetten hoog in, we leggen de lat hoog en formuleren onze 'bestelling', namelijk dat wat we willen, altijd positief.

“Denk positief. Als je in een vijver bent gevallen, tast dan in je zakken of er vis in zit”.

(Darrell Royal)